Onze werkwijze

Voordat de jongere bij ons kan starten is er eerst een intakegesprek. Het intakegesprek is vrijblijvend en verplicht tot niets. Samen inventariseren we de behoefte en verwachtingen van u als ouder en die van de jongere zelf.

Hierop volgt een aanbod. Samen met u stellen wij een zorgplan op.


Voor de individuele begeleiding van uw kind zoeken wij een zorgverlener die bij u en uw kind past. Deze begeleiding kunt u aan huis ontvangen of op locatie. De begeleiding kan ook ingezet worden op school of tijdens het deelnemen aan bijvoorbeeld sportactiviteiten.


Activiteitendagen kunnen los worden afgenomen. Vooraf ontvangt u een mail waarin de invulling van de dag bekend gemaakt wordt. U kunt op basis hiervan zelf besluiten of de activiteit bij uw kind past. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt kunt u niet meer inschrijven. 

Het maximum aantal deelnemers is afhankelijk van de mate van begeleiding die de deelnemende kinderen/ jongeren nodig hebben. 


Het logeren kan per weekend worden afgenomen. U kan uw kind inschrijven zolang er plaats is. Wanneer het maximum deelnemersaantal is bereikt is kan er niet meer worden ingeschreven. Tot twee weken van tevoren bent u nog in de gelegenheid om kosteloos te annuleren. 


Voor het annuleren binnen twee weken van ingeplande begeleiding, activiteitendag en/ of logeerweekend wordt 25% van de kosten gefactureerd.