Onze werkwijze

Voordat de jongere bij ons kan starten is er eerst een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en verplicht tot niets. Samen inventariseren we de behoefte en verwachtingen van u als ouder en die van de jongere zelf. Ook stellen wij ons in dit gesprek aan u voor en maken een inschatting of wij de juiste aanbieder zijn voor de door u gevraagde hulp.


Begeleiding Groep neemt u af per dagdeel. De dagdelen zijn van 9.00 tot 13.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Het logeren neemt u per weekend af. U kan uw kind inschrijven zolang er plaats is. Wanneer het maximum deelnemersaantal is bereikt is kan er niet meer worden ingeschreven. 


Activiteitendagen kunt u afnemen op inschrijving. U kunt uw kind hiervoor aanmelden zolang er plaats is. Wanneer het maximum deelnemersaantal is bereikt is kan er niet meer worden ingeschreven.


De inzet van individuele begeleiding is in overleg. Wij ontvangen graag voor het einde van de maand uw wensen voor de maand erna. Dit zodat wij voldoende gelegenheid hebben om het rooster passend te maken, rekening houdend met uw wensen.


Voor zowel de begeleiding groep, activiteitendagen, evenals het logeren geldt dat u tot twee weken van tevoren nog in de gelegenheid bent om kosteloos te annuleren. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.