Welkom

Van harte welkom op de webpagina van Stichting Superhelden. Een stichting die tot doel heeft het welbevinden van ouders en hun kind(eren) te bevorderen door middel van het ontzorgen en ontlasten van het gezin waarbinnen de beperking van een of meerdere kinderen een grote rol speelt in het dagelijks leven.

Daarnaast streeft de Stichting naar inclusie.


Aanbod

Wij richten ons op jongeren en jong volwassenen vanaf (kalenderleeftijd) 6 jaar tot en met 18 jaar voor begeleiding in de vorm van activiteitendagen, individuele begeleiding, begeleiding groep en logeren. Daarnaast bieden wij dag- en vakantieopvang.

Vanaf 18 jaar kunt u bij ons terecht voor Dagopvang Werkt.

Ook ondersteunen wij bij het in kaart brengen van de zorgvraag en het aanvragen van zorgbudget. Dit doen wij geheel kosteloos.


Graag horen wij uw persoonlijke wensen, wij kunnen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden. De bekostiging kan vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB).

Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst meer weten maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met het contactformulier kunt u, uw gegevens achter laten. U wordt dan gebeld voor het maken van een afspraak. 

U kunt uw terugbelverzoek ook via een WhatsApp berichtje doorgeven, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.