DAGOPVANG LEERT

Wanneer uw zoon of dochter noodgedwongen thuis komt te zitten kunnen er al vrij snel problemen ontstaan. Het zorgen voor- en begeleiden van uw kind gedurende de dag, in combinatie met een baan kan een pittige klus zijn met als bijkomend risico een sociaal isolement waar uw kind in terecht komt.

In het Heldenhuis in Hellevoetsluis is er de mogelijkheid om dagopvang te combineren met onderwijs in een kleine groep. In samenwerking met de school waar uw kind ingeschreven staat, maken we afspraken over het te volgen onderwijs en wordt dit onderwijs opgenomen in het dagprogramma. 

Naast onderwijs wordt er gewerkt aan sociale- en executieve vaardigheden, wordt er geoefend met emotieregulatie, hebben we aandacht voor bewegen en is de maatschappij een onderdeel van de dag.


De Dagopvang Leert groep start om kwart voor negen en eindigt om kwart over drie. 

Dagopvang Leert is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het op vier dagen  aanbieden is een bewuste keus. Dagopvang in combinatie met onderwijs kan als intensief worden ervaren, een break in de week is dan heel welkom.

Dagopvang Leert draait gedurende de schoolweken en is tijdens de reguliere schoolvakanties en nationale feestdagen gesloten.

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust even contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en kunnen eventuele vragen beantwoorden.